Contact

Afspraak is afspraak
Indien u zonder bericht niet verschijnt op uw afspraak, blijft de behandelkamer en de gereserveerde tijd van de behandelaars onbenut achter. Het is inmiddels een algemeen maatschappelijk doel om kritisch met de kosten van onze gezondheidszorg om te gaan.  Efficiënt, bewust en zonder verspilling. Natuurlijk draait niemand graag op voor kosten die zinloos zijn en door anderen worden veroorzaakt. 

Wanneer u een afspraak bij ons maakt, reserveren wij tijd voor u. Indien u een afspraak niet na kunt komen, dient u uiterlijk 48 uur van tevoren bij ons te melden. Zegt u een afspraak niet of niet tijdig af, zullen wij kosten in rekening brengen. Dit is volgens de regels van het KNMT. Kunt u de afspraak op maandag niet nakomen, dan dient u deze op de vrijdag voorafgaand uiterlijk vóór 12:00 uur te annuleren.

Afspraak herinnering via SMS
Als service sturen wij u 48 uur van te voren een herinnering SMS met de afspraak erin vermeld. Mocht u GEEN SMS ontvangen is het niet zo dat de afspraak NIET doorgaat. Het is een service die we u aanbieden en u bent ten alle tijden ZELF verantwoordelijk voor uw afspraak. Als u niet komt op de afgesproken tijd omdat u geen SMS heeft ontvangen kan het zijn dat u wij de gereserveerde tijd in rekening brengen.

Route

  • U kunt de praktijk het beste bereiken vanaf de A50 via afrit 13;
  • Rotonde linksaf (Wilhelminastaat);
  • Volgende rotonde linksaf (Birgittinessestraat) volg bocht naar rechts (St. Janstraat);
  • Eerste straat linksaf;
  • U bevindt zich nu op de Kerkstraat.
  • Let op: het is betaald parkeren in de Kerkstraat.

Contactformulier

Openingstijden

Maandag 08.00 tot 16.45 uur
Dinsdag 08.00 tot 16.45 uur
Woensdag 08.00 tot 16.45 uur
Donderdag 08.00 tot 16.45 uur
Vrijdag 08.00 tot 15.45 uur

Contactgegevens

U kunt telefonisch afspraken maken tussen 08.00 tot 12.00 en 13.00 tot 17.00 uur.

Toegankelijkheid
Onze praktijk is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Adres