Huisregels

Huisregels

Welkom bij tandartsenpraktijk Buenen. Wij streven er naar met u een goede en langdurige relatie op te bouwen en staan dan ook open voor uw suggesties.

Om misverstanden te voorkomen en het een en ander zo soepel mogelijk te laten verlopen krijgt u hierbij de huisregels. Heeft u vragen of opmerkingen doet u ons dan een genoegen en meldt het ons.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 17.00 uur en de vrijdag van 8.00-16.30 uur  van op het nummer: 0413-262613. Tussen de middag hebben we van 12.00 tot 12.45 uur pauze. Buiten deze uren kunt u, alleen voor spoedgevallen bellen.

Tandartsenpraktijk Buenen werkt alleen op afspraak, op die manier proberen we voor u het wachten zoveel mogelijk te beperken. Mocht u te laat komen dan loopt u het risico dat u een nieuwe afspraak krijgt. Meldt u zich daarom af als u verhinderd bent s.v.p minimaal 48 uur van te voren. Als service ontvangt u een sms van de praktijk. U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de afspraak.

Bij uw eerste bezoek aan de praktijk vragen we u een vragenlijst over uw gezondheid in te vullen, en ook uw medicijngebruik. Het zijn allemaal vragen die op een of andere manier van belang kunnen zijn voor uw tandheelkundige behandeling.

Natuurlijk zijn deze gegevens vertrouwelijk, wij willen echter i.v.m. de behandeling de juiste maatregelen nemen c.q. we willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Als u een aanvullende tandartsverzekering heeft dan gaat de factuur rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar of Infomedics Indien u GEEN tandartsverzekering heeft dient u na afloop van de behandeling te betalen, houdt hier rekening mee.

U kunt bij ons pinnen of contant betalen.  
Overigens voor uitgebreide behandelingen maken we met genoegen een begroting voor u. We hopen op een goede samenwerking met u en zien u spoedig in onze praktik.